Тити Папазов преди Берое: Ще бъде тежко, Берое се представя стабилно
Ето какво сподели наставникът
Публикувана: 11 Jan 2019 | 17:43

Преди срещата между Берое и Левски Лукойл от 14-я кръг на НБЛ, треньорът на "сините" Тити Папазов говори за очакванията си пред клубния уебсайт на заралии - beroebasket.com. Ето и какво сподели наставникът:

 

Очаквани ни много тежък двубой. В последно време отборът на Берое се представя изключително стабилно, докато ние сме повече от колебливи. Надявам се все пак да се представим добре, за да се получи интересен сблъсък. Дано успеем да отговорим на играта на домакините. Независимо, че е мач от редовния сезон, той има своя заряд. Двата отбора ще търсят победата. Надявам се всичко да бъде нормално. Определено напрежението при нас е било по-голямо. За да излезем от тази ситуация обаче ни трябват подобни двубои. Берое е отборът с най-добрата защита, докато ние в последния месец загубихме от блясъка си. Винаги е трудно срещу Берое. Като треньор на Левски Лукойл неминуемо се надявам да спечелим, но реалностите са такива, че към момента това по-трудно ще се случи.

 

Мъжкият баскетбол в Стара Загора се развива. Това, което в годините успя да направи Васил Кифев, е похвално. С идването на Любомир Минев постоянно и търпеливо нещата се получават. Берое вече е сериозен фактор. Изключение е миналата година, но тогава се струпаха редица неблагоприятни фактори. Мъжкият баскетболен отбор на Берое работи със стратегия и не на парче. Очаквам сериозен интерес от старозагорското общественост, което е сериозен атестат за работата на всички в отбора.“

Коментари ( 0 )