IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Спорт
20:35 | 11 юни 2019
Обновен: 22:48 | 27 март 2024

Вратари от школата започнаха подготовка с Черно море

Първата контрола от подготвителителния период е в събота срещу тима на Черноморец Балчик

По материала работи: Пламен Янков
Вратари от школата започнаха подготовка с Черно море

Черно море започна с двуразовите занимания от днес. Първата за деня тренировка бе изцяло бегова и се проведе в Екопарк-Варна, съобщиха от пресслужбата на клуба. В Университетската ботаническа градина “моряците” ще провеждат сутрешните си занимания до лагера в Банско, благодарение на управителя на Екопарка Огнян Илиев.

 

Следoбедната тренировка се проведе на стадион “Младост” и в нея участие взеха всички футболисти, включително и Аристот Ндонгала, който се включи към отбора на варненци ден след старта на подготовката. Към заниманието на представителния тим се присъединиха и двама вратари от школата, родени 2002 година. Това са Стефан Петков и Димитър Иванов.

 

Черно море ще се готви двуразово до края на седмицата, като единствено в четвъртък отборът ще тренира веднъж. Първата контрола от подготвителителния период е в събота срещу тима на Черноморец Балчик. Допълнително ще бъде уточнени часът и мястото на провеждането на спаринга.

Коментари

Новини Варна