IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Спорт
12:49 | 26 юни 2019
Обновен: 19:58 | 1 март 2024

Черно море днес среща Ботев (Враца) в четвъртата си контрола

Честит рожден ден на Исмаил Иса

По материала работи: Борис Проданов
Черно море днес среща Ботев (Враца) в четвъртата си контрола

Отборът на Черно море ще изиграе днес четвъртата си контрола от лятната подготовка. Съперник на “моряците” ще е тимът на Ботев Враца. Спарингът ще се проведе на един от терените на комплекс “Евима футбол” край Банско от 16,15 ч.

 

До този момент варненци имат три победи в проверките от предсезонната подготовка, като не допуснаха нито един гол. Тимът на Илиан Илиев записа успех с 6:0 срещу Черноморец Балчик във Варна, а след това в зимния ни курорт надигра Марица Пловдив с 5:0 и Арда с 2:0.

 

Отборът ще тренира в Банско до петък, а след това се прибира във Варна, където ще проведе последната част от своята подготовка.

 

Нападателят на Черно море Исмаи Иса пък празнува юбилей. Лятното попълнение на “моряците” днес навършва 30 години. По този повод националът почерпи отбора и спортно-техническия щаб, а всички му пожелаха, здраве, дълга кариера и много успехи с фланелката на “зелено-белия” варненски тим.

Исмаил Иса е роден на 26 юни 1989 г. в Търговище и зад гърба си има богата кариера. Започва да играе футбол в школата на Светкавица, след което преминава през отборите на Хасково, Левски (София), Сливен, Локомотив (Мездра), турските Карабюкспор и Елазъспор, Литекс (Ловеч), молдовския Шериф (Тираспол), Берое (Стара Загора и Дачия (Кишинев). Преди да премине в тима на Илиан Илиев нападателят игра в Дунав (Русе).

 

Иса се присъедини към Черно море в началото на лагера в Банско и вече записа игрови минути за “моряците” в контролите. Той започна титуляр срещу новака в Първа лига Арда, като се отчете с гол и асистенция при успеха с 2:0.

 

Пресслужба ПФК "Черно море"

Коментари

Новини Варна