IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Спорт
12:10 | 10 октомври 2019
Обновен: 03:36 | 17 април 2024

Легенда застана зад Дембеле: Съдията наистина беше много зле

"Наказанието на Осман е прекалено", каза Георге Попеску

По материала работи: Слав Велев
Легенда застана зад Дембеле: Съдията наистина беше много зле

Легендата на румънския футбол Георге Попеску подкрепи крилото на Барселона Осман Дембеле, който получи наказание от два мача за червения си картон от мача със Севиля.Така французинът ще пропусне Ел Класико в края на месеца, а надеждите на "Ноу Камп" са, че жалбата на клуба ще намали санкцията на една среща.

 

"Много харесвам Дембеле, той със сигурност дава много повече на отбора. Наказание от два мача е прекалено, а освен това е прав - съдията наистина беше зле. Съдиите трябва да са по-гъвкави с играчите", отсече пред радио Марка румънецът, който игра два сезона за каталунците."Без съмнение Лионел Меси е най-добрият футболист в историята. Той е най-добрият 10 години. Нито Ромарио, Нито Роналдо са били на неговото ниво. Най-хубавото нещо в спортната ми кариера беше да нося капитанската лента на най-добрия отбор в света - Барселона", добави Попеску.

 

gol.bg

Четете още: Интер подготвя оферта за Матич

Коментари

Новини Варна