IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 23°
Спорт
12:39 | 8 декември 2019
Обновен: 02:33 | 27 март 2024

Патрика: Срещу „Академик“ (София) очаквам мач с особен заряд

Сблъсъкът е утре в зала "Конгресна" във Варна

По материала работи: Борис Проданов
Патрика: Срещу „Академик“ (София) очаквам мач с особен заряд

Един от най-оспорваните сблъсъци в 10-я кръг на Националната баскетболна лига ще бъде „Черно море Тича“ - „Академик“ (София). Той бе изместен и ще се проведе утре от 18 ч. в зала „Конгресна“ в морската столица.

 

"Срещаме се два отбора, които в първия кръг в последния момент решихме кой да бъде победител. Надявам се, че този път ние ще победим", каза треньорът на варненци Галин Стоянов-Патрика пред arenavarna.com.

 

"Съперникът ни направи силни мачове и постигна пет победи в първото завъртане. Да беше една, да кажем, че е случайна, но те са пет. Ние имахме няколко възможности, в които да вземем още победи. Не се състояха точно така както на нас ни се искаше нещата. Тук говорим за мач с особен заряд от гледна точка на това, че отборът на Правец е един много млад и агресивен състав. Все още баскетболната общественост ги асоциира с „ЛУКойл“ и то не случайно, защото по време на нашия мач там на първия ред бяха Тодор Стойков и Валентин Златев. Те все още носят наследството на отбора на „ЛУКойл“, ние носим наследството на „Черно море“. Надявам се в една емблематична зала, каквато е “Конгресна”, да покажем едно лице, което да се хареса на публиката, и да победим. И съм убеден, че ще го направим”, допълни наставникът на „Черно море“.

 

Прочетете още: Баскетболният "Черно море Тича" закъса за пари

 

Коментари

Новини Варна