IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 22°
Спорт
15:01 | 14 януари 2020
Обновен: 16:26 | 11 април 2024

„Черно море“ утре играе първата си контрола

На „Тича“ чакат ново попълнение преди лагера в Турция

По материала работи: Борис Проданов
Илиан Илиев

„Черно море“ утре играе първата си контрола от зимната подготовка. Варненци посрещат на стадион „Тича“ от 13 ч. „Черноморец“ (Балчик). След този мач момчетата на Илиан Илиев отиват на лагер в Турция от 18 януари и ще останат до края на месеца. Наставникът ще вземе в южната ни съседка един от каращите проби в тима футболисти – бразилският нападател Габриел Лейте, който е само на 23 г. Той дойде малко след старта на подготовката. В момента е в Италия да си вади паспорт и лична карта, а оценката си ще получи след проверките на турска земя.

 

„Имаме проблеми с контузии. На Родриго отново се обади стара контузия, може да се стигне до артроскопия, но засега се въздържаме от крайни оценки. Другите момчета са здрави“, посочи треньорът Илиан Илиев.

 

Специалистът разкри, че във Варна утре се чака футболист, който няма да се нуждае от проби. Но не разкри кой е играчът. Според някои медии става въпрос за завръщане на Матиас Курьор. Той стана известен покрай финала за Купата на България през 2015 г., когато отбеляза победното попадение за "моряците" за 2:1 срещу "Левски", минута преди края на второто продължение на стадион "Лазур" в Бургас. 

 

Прочетете още: Нападателят на „Черно море“ Мартин Минчев е Футболист №1 на Варна (СНИМКИ)

Коментари

Новини Варна