IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Спорт
19:56 | 24 март 2020
Обновен: 17:01 | 13 март 2024

Кубрат Пулев: Няма проблем да се бия с Джошуа и без публика

"Всеки ще бъде у дома пред телевизорите си, така че не виждам финансов проблем"

По материала работи: Пламен Янков
Кубрат Пулев: Няма проблем да се бия с Джошуа и без публика

Българският боксьор Кубрат Пулев, задължителен претендент за пояса на IBF, заяви, че за него няма никакъв проблем да се изправи срещу британеца Антъни Джошуа в мач за световната титла в тежка категория пред празни трибуни.
 

Миналата седмица, българинът заяви, че сблъсъкът за световната титла, насрочен за 20 юни на “Тотнъм Хотспър Стейдиъм” в Лондон, ще бъде отложен с няколко месеца заради пандемията от коронавирус. Въпреки това, промоутърът Еди Хърн реагира бързо, казвайки, че битката все още не е официално отложена.
 

“Готов съм за 20 юни, 25 юли, когато кажат. Виждате в каква ситуация се намираме в момента, целият свят трябва да се адаптира към случващото се и да предприеме нужните мерки. Няма проблем мачът да е без публика".
 

"Всеки ще бъде у дома пред телевизорите си, така че не виждам финансов проблем. Шоуто може би ще изгуби от липсата на зрители, но може да се случи. Все пак става въпрос за двубой за световната титла в тежка категория”, каза Пулев пред bTV.
 

30-годишният Джошуа си върна поясите на WBO, WBA и IBF след единодушно съдийско решение и победа по точки над Анди Руис-младши през декември. Джошуа трябваше да се бие с Пулев още през октомври 2017 на “Принсипалити Стейдиъм” в Кардиф, но българинът се оттегли от двубоя заради травма на рамото, получена по време на спаринг.
 

Пулев се изправи в двубой за световната титла на IBF срещу Владимир Кличко през 2014 в Хамбург, но отстъпи след нокаут в петия рунд. 


Gol.bg


Четете още: Отложиха Олимпиадата в Токио за 2021 г.

Коментари

Новини Варна