IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Спорт
12:50 | 25 март 2020
Обновен: 04:55 | 28 февруари 2024

Багата се готви на открито

Tой се подготвя за следващия си сблъсък в клетката

По материала работи: Пламен Янков
Багата се готви на открито

Благой Иванов тренира на открито след като пандемията от коронавирус затвори голяма част от спортните зали в САЩ. Единственият българин в UFC се подготвя заедно с американския боец Густаво Лопес, пише boec.bg.
 

Роденият във Вашингтон Лопес се състезава в категория „петел“. Той има баланс от 11 успеха и 4 поражения в ММА. Цели 10 сблъсъка, той е спечелил преди финалния гонг (5 с нокаут и 5 след събмишън). Новината съобщи самият 30-годишен боец, който качи „story“ с родния спортист.
 

Багата се подготвя за следващия си сблъсък в клетката. Той ще бъде срещу Аугусто Сакаи, а срещата е част от събитието UFC 250, което за момента не е отложено и трябва да се състои на 9 май в Сао Пауло, Бразилия.
 

Това ще бъде пета битка за родния боец в най-известната ММА верига в света. За момента общият му баланс е 18 успеха и 3 поражения, а в UFC, Благой има равен баланс от 2 победи и 2 загуби.
 

Нашенецът се намира на 11 позиция в ранглистата в „тежка“ категория, а следващият му съперник – Аугусто Сакаи е на 13 място.


Кубрат Пулев: Няма проблем да се бия с Джошуа и без публика
 

Коментари

Новини Варна