IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Спорт
15:19 | 25 март 2020
Обновен: 05:54 | 13 март 2024

Стана ясно за кога се отлага третият мач между Уайлдър и Фюри

Очакваше се третата среща да бъде на 18 юли

По материала работи: Пламен Янков
Стана ясно за кога се отлага третият мач между Уайлдър и Фюри

Третият мач между Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър ще бъде отложен за края на годината. Това обяви промоутърът на британския шампион Боб Аръм, цитиран от gol.bg.
 

Преди месец Циганския крал нокаутира американския си съперник в седмия рунд след доминантно представяне; Така по този начин за втори път в кариерата си стана световен шампион в тежка категория.
 

Уайлдър, за когото това бе първа загуба в професионалната му кариера, веднага активира клаузата си за реванш, което означава, че двамата ще се изправят един срещу друг за трети път, след като в края на 2018 направиха равенство. Очакваше се третата среща да бъде на 18 юли в Лас Вегас, но това вече няма как да се осъществи заради пандемията от коронавирус. 
 

“Няма как да гарантираме на боксьорите, че мачът ще бъде проведен на тази дата. Къде ще тренират за мача? Нямаше как да стане. Трябва да направим една крачка назад. Как ще продаваме билети? Би било безумно да кажем, че мачът ще се състои по график, когато британците дори не могат да пътуват за САЩ”, коментира Аръм.


“Може би мачът ще се премести за началото на октомври”, допълни опитният промоутър.


Четете още:  Багата се готви на открито

Коментари

Новини Варна