IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Спорт
09:40 | 30 март 2020
Обновен: 02:56 | 17 април 2024

Ливърпул се разминал с Коутиньо

Причината е била финансова

По материала работи: Пламен Янков
Ливърпул се разминал с Коутиньо

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп е имал среща със спортния директор на клуба Майкъл Едуардс за евентуалното завръщане на Филипе Коутиньо в Ливърпул.
 

Разговорите между двамата се провели в края на миналия сезон, когато стана ясно, че Барселона желае да се раздели с бразилския плеймейкър. Тогава Коутиньо отиде в Байерн под наем. В края на настоящата кампания, халфът ще се завърне на „Камп Ноу”, където обаче не влиза в сметките на клубното ръководство и ще му бъде търсен отбор, пишат от Фокус, цитирани от gol.bg.
 

Усилено се заговори, че Коутиньо ще се завърне в Премиър лигата, а интерес към него има от Тотнъм Хотспър. Причина за пропадането на сделката преди година се оказали финансови параметри. От Барселона поискали сумата от 8 милиона британски лири за 12 месеца, като „червените” е трябвало да плащат и цялата заплата на футболиста, която е в размер на 250 000 паунда.


Четете още: Роналдо бил с ключова роля за заплатите в Юве
 

Коментари

Новини Варна