IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Спорт
14:02 | 17 май 2020
Обновен: 00:54 | 21 април 2024

Футболистите в Англия пак не искат да играят

Преди месец играчите обявиха, че се страхуват да се върнат на терена

По материала работи: Слав Велев
Футболистите в Англия пак не искат да играят

Много играчи от Висшата лига на Англия по футбол не искат възобновяването на сезона. Това заяви нападателят на Челси - Вилиан.

"Доколкото знам, на много от футболистите, а дори бих казал, че повечето, не харесват идеята за възобновяване на сезона във Висшата лига в момента. Наистина искаме да се върнем, нямаме достатъчно практика сега за това, което обичаме, но всичко трябва да е безопасно. Здравето ни е на първо място. Играчите не искат да се върнат, докато не е напълно безопасно. Все още обаче не знаем как ще се развие всичко. Надявам се това да се случи в следващите дни", заяви Вилиан пред "Evening Standard", предаде "Стандарт".

 

Припомняме, че преди месец играчите отново обявиха, че се страхуват да се върнат на терена, за да не се заразят с коронавирус. Големите пари заложени във фугбола на Острова обаче със сигурност ще накарат и песимистите да облекат отново екипите си и да се завърнат на зеления килим. Рестартът на Висшата лига трябва да е през юни.

 

Коментари

Новини Варна