IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Спорт
17:15 | 28 юни 2020
Обновен: 02:44 | 17 април 2024

Кубрат Пулев и Антъни Джошуа ще се бият през ноември

Това обяви мениджърът на AJ Еди Хърн

По материала работи: Ставри Таргов
Кубрат Пулев и Антъни Джошуа ще се бият през ноември

Екипите на бъдещите съперници за върха в тежка категория на професионалния бокс Антъни Джошуа и Кубрат Пулев работят за организирането на двубоя между тях през ноември. Мачът бе насрочен за 20 юни, но трябваше да бъде отложен заради пандемията от коронавирус.

 

На дневен ред сега е задачата срещата да бъде организиране през ноември във Великобритания и то в присъствието на публика. Това е споделил мениджърът на AJ Еди Хърн пред промоутъра на Кобрата Боб Аръм, пише английският "Мирър".


"Говорих с Боб Аръм. Концентрираме се върху ноември за мача Пулев – Джошуа", заяви Хърн.
"По начина, по който нещата се развиват през последните седмици, вече съм уверен, че ще може да проведем двубоя с публика.

 

Ако не ни позволят да е на "Принсипалити Стейдиъм", ще се радваме да го направим в "Манчестър Арена" или "O2". Би било страхотно да видим Джошуа отново там. Вече говорим за места, които още не са отворени, но възможността е голяма", каза още Еди Хърн.

 

Той е обсъдил с Аръм и евентуалните двубои Джошуа – Фюри в бъдеще. "Говорихме за това, договорили сме се за парите и как да бъдат разделени. Пред следващия месец ще работим по документите и трябва да финализираме нещата за 2021 година", разкри влиятелният мениджър, цитиран от "Монитор".

 

Още спортни новини от света и у нас четете в Gol.bg

Коментари

Новини Варна