IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Спорт
16:55 | 23 септември 2020
Обновен: 11:18 | 20 април 2024

KWU с профи семинар във Варна

Мероприятието ще се проведе от 16-ти до 18-ти октомври

По материала работи: Слав Велев
Снимка: Boec.bg

Професионалната лига на KWU ще бъде домакини на Международен подготвителен семинар за инструктори и състезатели по правилата на KWU International Professional league.

 

Мероприятието ще се проведе от 16-ти до 18-ти октомври във Варна, съобщи Boec.bg.


Събитието ще протече под ръководството на холандската кикбокс легенда Петер Аертс, главният секретар на KWU шихан Александър Пичкунов, шихан Иво Каменов – изпълнителен директор на Международната професионална лига на Световния киокушин съюз и председател на Националната асоциация на бойните спортове в България и шихан Марин Митев.


Участие в семинара ще вземат инструктори и състезатели от различни страни и школи, както и водещи български състезатели.


Настаняване, храна и участие в семинара са за сметка на KWU International Professional League. Всеки спортен тим, който иска да се включи в професионалния семинар, трябва да изпрати заявка в срок до 30.09.2020 г. /сряда/ на електронна поща kwunion2011@gmail.com.

 

 

Коментари

Новини Варна