IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 23°
Свят
17:29 | 20 октомври 2019
Обновен: 23:29 | 10 март 2024

"Терминаторът" Шварценегер би се изправил срещу Тръмп за президент

Актьорът обаче няма право да се кандидатира

По материала работи: Слав Велев
"Терминаторът" Шварценегер би се изправил срещу Тръмп за президент

В продължение на 8 години, актьорът Арнолд Шварценегер бе губернатор на Калифорния. Оказва се обаче, че това не било най-любимото му занимание, тъй като той таял омраза към политиката, съобщават от БТА.

 

72-годишният Шварценегер сега разкрива, че никога не се е възприемал като политик и единствената му цел е била да помага на хората.

 

"Мразя политиката. Дори когато бях губернатор на Калифорния, никога не съм се считал за политик. Бях обществен служител, който се стремеше да прави нещата по-добри за хората", споделя Арнолд Шварценегер в интервю за "Шоуто на Греъм Нортън".

 

Роденият в Австрия актьор обаче признава, че е бил разочарован, че не може да се кандидатира за президент на САЩ. "Това е единственото нещо, което не мога да направя в Америка - страната на неограничените възможности", казва Шварценегер.

 

"Терминаторът" допълва, че ако имаше това право, щеше да се изправи срещу Доналд Тръмп в битката за президентска номинация от Републиканската партия.

 

Dnes.bg

 

 

Коментари

Новини Варна