Актрисата Ная Ривера е спасила сина си преди да се удави
Тялото й беше намерено вчера в езерото Пиру, северозападно от Лос Аджелис
Публикувана: 14 Jul 2020 | 17:34

Четиригодишният син Джоузи на актрисата Ная Ривера е казал на разследващите, че майка му го е качила в лодката преди да изчезне във водата, съобщи Асошиейтед прес.

 

Когато детето погледнало към нея от лодката, я видяло да изчезва под водата.

 

Тялото на актрисата беше намерено вчера в езерото Пиру, северозападно от Лос Аджелис. "Тя трябва да е събрала достатъчно сили, за да върне детето в лодката, но не и достатъчно, за да се спаси", каза шериф Бил Аюб на пресконференция, цитиран от БТА.

 

Детето беше намерено от туристи заспало със спасителна жилетка във взетата под наем понтонна лодка, около три часа след като навлезли с майка му в езерото миналата седмица.

 

Започна петдневно издирване на Ная Ривера, което завърши вчера с намирането на тялото на актрисата. Ная Ривера не е носела спасителна жилетка. Според властите това е нещастен случай. Най-вероятно се е оплела в растителност.

 

Ная Ривера изпълни ролята на мажоретката Сантана Лопес в шест сезона от сериала "Клуб Веселие" от 2009 г. до 2015 г. Тя е третият актьор от хитовия сериал, починал на 30 години.

 

Преди седем години Кори Монтийт стана жертва на коктейл от алкохол и хероин. Марк Солинг, с когото Ривера е имала връзка, се самоуби през 2018 г., след като призна, че е замесен в детска порнография.

 

БНР

Коментари ( 0 )