Каратистка преби любовницата на мъжа си
Удряла я и с дървен кухненски чук в двора на дома й
Публикувана: 30 Jul 2020 | 9:55

Руска каратистка беше осъдена за побой над любовницата на съпруга си, съобщи РИА Новости, предаде "Дарик".

 

Съдът установи, че на 4 май обвиняемата нанася побой с ритници и дървен кухненски чук на любовницата на съпруга си в двора на дома й като мотивите за побоя са лична вражда. Жените се срещат пред местния магазин и обида към каратистката я предизвиква да нападне съперницата си .

 

39- годишната жена напълно признава вината си пред съда. Осъдена е на 180 часа поправителен труд по член от Наказателния кодекс на Руската федерация за нанасяне на лека телесна повреда с предмет, използван като оръжие.

 

По-рано жителка на Новосибирска област преби полицай и получи година условна присъда. Съдът установи, че през април 2019 година 31- годишната жена незаконно продава пушена риба на перона на гара Барабинск, когато към нея се приближава служител на реда като я предупреждава да преустанови дейността си и си тръгне от там. В отговор тя го удря с крака и ръце по главата и десния крак. Призната е за виновна по чл.318 от НК на Руската федерация за насилие срещу държавен служител без опасност за живота и здравето му.

Коментари ( 0 )