Очаквайте в „Утро в нашия град“ на 15 май
Тв "Черно море"
Публикувана: 14 May 2018 | 14:09

В „Утро в нашия град“ на 15 май очаквайте:

 

Макар и по трудния начин, Австралия се класира на световно първенство за четвърти път поред. Колко високо обаче могат да скочат „кенгурутата“ в Русия, ще научим в рубриката „Мондиал 2018“.

 

Как се изменя климатът у нас в последните години и може ли скоро да останем без метеорологични прогнози, ще разговаряме навръх Световния ден на климата с Иван Иванов, директор на НИМХ на БАН - Филиал Варна.

 

Кои са най-перспективните специалности за бъдещите икономисти, ще разберем от проф. д-р Евгени Станимиров, зам.-ректор по учебна дейност и ръководител на катедра "Маркетинг" в ИУ – Варна.

 

В минутите за култура ще видите разговора на Кирил Аспарухов с Игната Василева и Марияна Генчева за съвместната им изложба „Из тайните на градината“.

 

Не пропускайте да се включите на живо в предаването на директните ни телефонни линии 052/303310 и 052/303311. Вашите сигнали и въпроси по проблеми и актуални теми ще достигнат до нас на e-mail utro@cherno-more.tv, както и чрез страницата ни във фейсбук „Утро в нашия град“.

Черно море

Коментари ( 0 )