Даряват апаратура от капачки в помощ на недоносените бебета във Варна
Поредното дарение на кампанията "Аз Вярвам и Помагам" отива за варненската специализирана АГ-болницата
Публикувана: 3 Jul 2020 | 15:23
Снимка: Фейсбук; "Аз вярвам и помагам"

Предстои да бъде направено поредно дарение към варненската специализирана АГ-болницата "Проф. Д-р Димитър Стаматов - Варна" от благотворителната кампания за събиране на пластмасови капачки в помощ на недоносените бебета "Аз Вярвам и Помагам", съобщиха организаторите във Фейсбук.

 

Първата благотворителна кампания в България за събиране на пластмасови капачки в помощ на недоносените бебета "Аз Вярвам и Помагам", която стартира преди 5 години в град Варна отново ще дари нови 6 броя значима медицинска апаратура в СБАГАЛ "Проф. Д-р Димитър Стаматов - Варна" в помощ на хиляди бебета.

 

Само месец след мащабното събитие за събиране на капачки, което се проведе пред Катедрален храм "Св. Успение богородично" град Варна и бяха събрани впечатляващите 25 тона капачки кампания "Аз Вярвам и Помагам" продължава с добрите новини.

 

Припомняме, че от началото на кампанията през 2015 година до този момент са събрани общо 143 тона капачки и с предстоящите дарения броят на дарената медицинската апаратура ще достигнат 20.

 

Във връзка с епидемиологичната обстановка и COVID - 19 всеки, който желае може да гледа на живо онлайн събитието на 07.07.20 (Вторник) от 10:00 ч в официалната страница на кампанията: "Аз вярвам и помагам".

 

Черно море

Коментари ( 0 )