Тол управлението отваря приемна за превозвачи във Варна
Служители на НТУ ще очакват гражданите всеки петък от 13 ч. до 16 ч. в сградата на областното пътно управление
Публикувана: 16 Jul 2020 | 12:56

От утре – 17 юли, Националното тол управление (НТУ) отваря приемни за превозвачи, в които ще се разясняват правилата за контрол и правоприлагане на тол системата и ще могат да се разглеждат конкретни казуси, съобщават от Агенция "Пътна инфраструктура".

 

Служители на НТУ ще очакват гражданите всеки петък от 13 ч. до 16 ч. в сградите на областните пътни управления в Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Монтана, Пловдив, Русе и Хасково. Инициативата е в резултат на срещата в Русе на проф. Олег Асенов, член на Управителния съвет на Агенция „Пътна инфраструктура“, с представители на транспортния бранш в региона.

 

Дори в условията на противоепидемични мерки заради COVID-19 стремежът на Националното тол управление е да се осигури по-добър и директен диалог с транспортния бранш, както и бърза и навременна информация за електронната система за събиране на пътни такси на база изминато разстояние – тол такси.

 

Адресът във Варна е ул."Д-р Пюскюлиев" 3.

 

Заявления, сигнали и запитвания могат да се отправят и към служителите на „Контактния център“ на Националното тол управление всеки ден от 8 ч. до 22 ч. на телефон 0700 10 876, както и на адрес info@bgtoll.bg.

 

Черно море

Коментари ( 0 )