IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Новини Варна
09:45 | 30 юли 2020
Обновен: 20:14 | 15 април 2024

Сив металик – колата, с която бе пометена и убита Юлия до Созопол

Предният капак на автомобила е огънат, видели от МВР на камерите

По материала работи: Слав Велев
Сив металик – колата, с която бе пометена и убита Юлия до Созопол

Сив металик е цветът на колата, с която шофьор прегази в нощта срещу неделя 34-годишната софиянка Юлия Ангелова на пътя Созопол-Приморско. Водачът избяга от метстопроизшествието, а жената бе ударена и от мъж, който веднага подаде сигнал в МВР, пише "24 часа".


Още на огледа станало ясно, че мъжът, блъснал Юлия, не е първият, която я ударил. По тялото на жената личали следи от предишно прегазване. Затова от МВР веднага започнали да преглеждат записи от близки камери. Една от тях заснена бързо движеща се кола. Тя е сива на цвят, а от кадъра си личи, че предният капак на автомобила е огънат. Снимката обаче е странична, търсят се други камери, които може да са заснели номера на автомобила.
 

Часове преди смъртта й Юлия е била в заведение в Созопол. Качила се на такси, която да я закара в Арапя, където била отседнала. Заради високата сметка обаче слязла от автомобила и продължила пеша. Участъкът, на който е блъсната, е прав, и полицаи смятат, че шофьорът, който я е ударил, е бил пиян или надрусан, и затова не я е видял.
 

Заради травмите от прегазването, семейството на Юлия ще я погребе в затворен ковчег. Ангелова оставя 9-годишна дъщеря полусираче.

Коментари

Новини Варна