IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Новини Варна
14:15 | 4 август 2020
Обновен: 03:04 | 19 април 2024

Гешев на акция срещу престъпността в Девня и Суворово

По-рано главният прокурор посети Апелативна, Окръжна и Районна прокуратура - Варна

По материала работи: Слав Велев
Снимки: Прокуратура

Главният прокурор Иван Гешев посети днес Девня и Суворово, където се провеждаща специализирана операция по противодействие на битовата престъпност, съобщиха от държавното обвинение. Досега са проверени 378 лица и 240 автомобила. Задържани са 12 души, двама от които са обявени за общодържавно издирване. Образувани са 2 досъдебни производства –за притежание на наркотици и за шофиране след употреба на наркотици.

Пълните резултати от действията на органите на полицията и прокуратурата ще бъдат обобщени след приключването на операцията.

 

По-рано през деня Иван Гешев посети Апелативна, Окръжна и Районна прокуратура - Варна, както и следствието, за да разговаря лично с магистратите и съдебните служители.

Посещението във Варна е част от обиколката на Иван Гешев в петте апелативни района с оглед реализиране на приоритетите на прокуратурата за ограничаване на конвенционалната престъпност, съобщават от пресслужбата на държавното обвинение.

 

Черно море

Коментари

Новини Варна