В „Утро в нашия град“ на 19 септември ще видите
Само по ТВ „Черно море“
Публикувана: 18 Sep 2019 | 13:28

В „Утро в нашия град“ на 19 септември очаквайте:


Започва ли тепърва драмата Брекзит и колко време ще продължи след като британският премиер Борис Джонсън не отстъпва от намерението си да изведе страната от ЕС в края на октомври? Анализ гледайте в рубриката „Икономически спектър“.


„Православното възпитание на младите хора“ е темата на Седмицата на православната книга във Варна. Повече за програмата на събитието и всички съпътстващи го прояви ще разберем от Борислав Аврамов, от Варненската и Великопреславска митрополия.


Честваме 15 години от побратимяването на Варна и Нинбо – как ще бъде отбелязан юбилеят и как можете да спечелите безплатно пътуване до китайския град, ще ни разкажат Красимира Маркович и Николай Колев, организатори на градското бягане „Открий Нинбо“.


В минутите за култура ще видите разговора на Кирил Аспарухов с оперната звезда и режисьор Александър Мутафчийски, за новия сезон на Националния музикален театър „Стефан Македонски“.


Не пропускайте да се включите на живо в предаването на директната ни телефона линия 052/303311. Вашите сигнали и въпроси по проблеми и актуални теми ще достигнат до нас на e-mail utro@cherno-more.tv, както и чрез страницата ни във фейсбук „Утро в нашия град“.

Коментари ( 0 )