IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Общество
10:57 | 14 април 2017
Обновен: 23:53 | 19 май 2024

Очаква се засилен трафик по пътищата

КАТ съветва да не се предприемат необмислени изпреварвания

По материала работи: Ставри Таргов
Очаква се засилен трафик по пътищата

Около обяд и в ранния следобед се очаква засилен трафик по магистралите и основните пътища в страната.

 

Това каза началникът на „Пътната полиция“ комисар Бойко Рановски в интервю за „Преди всички“. Той отправи съвет към водачите, които тръгват на път:  

 

Когато има задръстване, нека водачите да се движат в колоната, да не изпреварват. Всяко изпреварване, всяко заобикаляне на колоната, създава допълнителни трудности и спиране на цялото движение в този участък. Всички колеги, които са на смяна, имат разпореждане да засилят проверките за употреба на алкохол, употреба на наркотични вещества, проверка на водачите за правоспособност.

 

През почивните дни ще има максимално натоварване на всички технически средства за контрол на скоростта.

 

Бойко Рановски заяви, че не очаква да има проблеми заради протеста край Царево: На всяко място, където има организирано, дали ще бъде протест, дали струпване на граждани, ще има създадена организация от колегите от полицията, така че мисля, че няма да има проблеми, каза той. Основните проблеми са ни по големите направления, автомагистралите, местата, където има ремонтни дейности все още по автомагистралите.

БНР

Коментари

Новини Варна