IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Избрано
11:36 | 17 август 2016
Обновен: 23:46 | 23 април 2024

29-годишна шофьорка се преобърна на път за Варна (СНИМКИ)

Инцидентът станал в района на рибарското селище край Константиново. Дамата бързала да си нахрани кучето

По материала работи: Слав Велев
Снимка Илияна Митакова

29-годишна шофьорка от Варна се е преобърнала на път за Варна, научи агенция "Черно море". Очевидци споделиха, че дамата споделила, че бързала да си нахрани кучето.

 

 

 

Инцидентът станал в района на рибарското селище край Константиново в посока Варна, около 10,20 часа. Водачката изгубила контрол над автомобила си на завой и колата се преобърнала на пътното платно.

 

 

 

 

Дамата не е пострадала сериозно, но е откарана от екип на Спешна помощ за преглед. Д-р Антоанета Касабова, зам.директор на Центъра за спешна медицинска помощ във Варна, коментира за Медийна група "Черно море", че на фона за сериозно смачканата кола шофьорката е имала късмет. Откарана е с контузия на глава в Спешното отделение на МБАЛ "Св. Анна".

 

 

 

Движението в района е затруднено, тъй като автомобилът все още е на платното, съобщи за "Черно море" говорителят на Варненската полиция Ивана Милева.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Полина Петрова
Снимки Илияна Митакова

Още по темата:
Катастрофа по пътя за Рибарското селище
 

Коментари

Новини Варна