IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Живот
11:36 | 17 ноември 2017
Обновен: 14:27 | 19 април 2024

На каква възраст жените правят най-добър секс?

Изследването е проведено сред 2600 представителки на нежния пол

По материала работи: Пламен Янков
На каква възраст жените правят най-добър секс?

Най-добрият секс при жените се случва на възраст от и след 36 години, според проучване, публикувано в "Дейли мейл" и цитирано от БТА и webcafe.bg.

 

Изследването е проведено сред 2600 жени по поръчка на онлайн приложението за контрацепция и измерва броя на изпитаните оргазми, както и колко атрактивни се чувстват жените и каква наслада получават от секса.

 

Резултатите от въпросника показват, че 80 процента от жените - или осем от десет - на и над 36-годишна възраст са изразили задоволство от външния си вид. За разлика от тях едва 40 процента от тези на възраст между 23 и 25 години са се чувствали достатъчно атрактивни.

 

60 процента от 36-годишните жени са се похвалили с повече и по-интензивни оргазми, а при по-младите жени този процент спада на 50 на сто.

 

86 процента от жените на 36 години са посочили, че са имали запомнящ се полов акт през изминалия месец, докато във възрастовата група 23-25 години - този процент е 76. Само 56 процента от жените под 23 години са обявили, че са имали силно задоволителен полов контакт през изминалия месец.

 

Четете още Проститутка разкрива какво искат мъжете в леглото

Коментари

Новини Варна