IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Живот
17:43 | 7 декември 2017
Обновен: 18:37 | 22 март 2024

5 женски трика, които мъжете обожават

Обичат да носите техните тениски

По материала работи: Пламен Янков
5 женски трика, които мъжете обожават

За да впечатлите мъжа до себе си или да плените този, когото истински желаете, трябва да знаете какво харесва, какво го възбужда и какво обича, пише iwoman.bg. Има няколко женски качества, пред които на всеки мъж му омекват коленете. Дали сте предполагали, че са точно тези 5?!

 

Мъжете обожават секси бельо! Макар и да им трудно да го осъзнаят и да го признаят, еротичното бельо може да направи чудеса във връзката ви и да ви осигури страст и незабравими нощи. Ако той ви казва, че бельото няма значение – не му вярвайте, а облечете възможно най-секси бикините, които имате и се разходете пред него. Ще видите резултатът моментално!

 

Мъжете обичат да се грижите за тях! Понякога се правят на много самостоятелни и оправни, но истината е, че всеки мъж обича да има някой до него, който да му създава комфорт, да се грижи за него, дори да му глади ризите. Това определено повдига самочувствието на мъжа, а и го кара да се чувства специален и обичан.

 

Мъжете обожават да носите техните тениски! Любима гледка за мъжа е да види сутрин дамата на сърцето си рошава, сънена и облечена в неговата тениска. За него това е признание, че е единственият, желаният и този, на когото можете да разчитате. Освен това всяка една жена е супер секси, докато готви или закусва с мъжка риза!

 

Мъжете си прекарват наистина страхотно, когато спят до вас! Може и да не предполагате, но силният пол обича да се гушка и да прекарва възможно най-много време в леглото с любимата жена. Прекарвайте повече време заедно в спалнята и ще видите положителна промяна в неговото настроение и в отношението му към вас. Дългите нежни сутрини могат да размекнат всеки!

 

Мъжете ценят вашите умения да създавате уют! Може да ви се струва маловажно, но всъщност не е. Мъжете избират жените по няколко различни фактора и подсъзнателно търсят най-добрата за тях. Тази, която ще стане пазителка на домашното огнище и ще се грижа за тях и децата им. Във всяка връзка е от значение, жената да покаже своите силни и слаби страни и най-вече грижовността и отдадеността си към дома.

Коментари

Новини Варна