IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Живот
09:33 | 14 декември 2017
Обновен: 06:51 | 15 април 2024

5 огромни разлики между влюбването и любовта

В живота всяко нещо носи след себе си последствия и нищо не е случайно

По материала работи: Пламен Янков
5 огромни разлики между влюбването и любовта

Както любовта, така и влюбването носят големи сътресения в живота ни. На крилете на любовния плам всичко изглежда различно, по-цветно, по-щастливо.

 

Усещането за любов и влюбване са две напълно различни усещания, които доста често свързваме едно с друго. В живота всяко нещо носи след себе си последствия и нищо не е случайно.

 

Дали винаги когато сме влюбени ще обичаме след това? И дали когато обичаме, сме влюбени?

 

Ето 5 огромни разлики между това да обичаш и да пърхаш на вълните на влюбената пеперуда, представени от iwoman.bg:

 

1. Влюбването става неусетно, а за любовта трябва време

Любовта се гради с доверие, грижа, обич и постоянство. Тя е чувство на истинско вричане и приемане, а това става само след изпитанията на времето. Влюбването е моментно, рязко, бързо и внезапно – красиво и емоционално чувство, което не винаги успява да преодолее трудностите на времето.

 

2. Любовта вижда недостатъците, а влюбените очи ги игнорират

В сериозните отношения, когато говорим за истинска любов се правят много компромиси, често задно се борим с недостатъците си или трябва да ги приемем. Когато са влюбени, хората рядко виждат недостатъците на другия, защото са съсредоточени върху красивите моменти заедно.

 

3. Любовта е готова на грешки

Като чувство и емоция любовта е много по-силна именно заради времето, прекарано с партньора. Тя прощава и допуска грешки, тя вижда бъдещето… Когато сме влюбени, не винаги сме готови на толкова големи крачки и прошката е по-трудна.

 

4. Когато обичаме е безусловно, когато сме влюбени, има някои условия

В любовта няма граници и условия. При влюбването имаме някои съмнения и често препускаме между силните и слабите емоции. Чувството на превъзбуда е присъщо на влюбените. Любовта е предимно спокойна.

 

5. Влюбването прераства в любов, когато е истинско

Ако това е правилният човек, при най-големите късметлии е възможна любовта от пръв поглед. Веднъж влюбени сме готови за големите стъпки на любовта.

Коментари

Новини Варна