IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Живот
17:05 | 26 май 2018
Обновен: 11:22 | 15 април 2024

5 лъжи на мъжете, когато има друга

Как да разберем?

По материала работи: Пламен Янков
5 лъжи на мъжете, когато има друга

Някога случвало ли ви се е да бъдете с нечестен партньор? Е, знаете, че изневярата обикновено върви ръка за ръка с многобройни извинения и често дори нападки, породени от чувство на вина.

 

Факт е, че често се случва изневеряващият мъж да внуши чувство на вина на своята половинка, само и само за да се защити от евентуална конфронтация.

 

Екипът на teenproblem.net ви представя най-честите лъжи, които мъжете изричат, когато изневеряват на своите половинки.

 

1. Тя е тази, която се интересува от мен

Когато забележите гаджето си да пише на друга или да обръща специално внимание на жена, определено имате основание да попитате какво се случва. Когато ги хванете „в крачка“, те бързат да се защитят. Подобна реплика обикновено се опитва да внуши чувството, че друг човек има интерес, но не и той самият. Особено ако се опита да обясни, че просто отговаря от любезност.

 

2. Ти беше заета

Това е едно от най-честите оправдания, които изневеряващите мъже използват, особено когато разберете, че е излезнал с момиче. Оправданието, че всички са били заети и единствено друго момиче е било свободно, пък много му се излизало... не звучат много реални.

 

3. Внушаваш си!

Това е едно от най-честите оправдания, които мъжете използват, за да прехвърлят вина на своите приятелки. „Тя е просто приятелка“ често се оказва нещо повече, затова имайте едно наум, когато чуете подобна реплика.

 

4. Видяхме се само на по кафе

Това къде точно е била срещата и какво точно са пили няма никакво значение. Едно е да има приятелка, с която се познават преди вашата връзка, друго е да излиза на среща с момиче, към което е възможно да има интерес.

 

5. Не спя с нея, успокой се!

Това е една от най-грубите лъжи, а ако не е лъжа – ще стане. Това, че все още не е стигнал до интимен момент с жена не означава, че не изневерява. Много по-лоша от физическата е емоционалната изневяра, затова не се хващайте на тази лъжа.

Коментари

Новини Варна