IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 24°
Живот
20:26 | 23 февруари 2019
Обновен: 06:53 | 28 март 2024

Дами, как да се насладите на секса за една нощ?

Без да има негативни последствия за вас

По материала работи: Пламен Янков
Дами, как да се насладите на секса за една нощ?

Сексът е много приятно изживяване и дори да нямате постоянен партньор до себе си, не трябва да се лишавате от него. Това не означава да спите с всеки, който ви намигне, но дори и да помачкате чаршафите с някого за една нощ и после да не го видите повече, не трябва да изпитвате угризения. И за да бъде изживяването ви наистина незабравимо и без негативни последствия, имайте предвид следното:

 

Сигурността е ваш първи приоритет

- Тъй като става въпрос за непознат мъж, е хубаво да информирате някого (приятелка, сестра) къде отивате. Ако трябва дори се разберете да ѝ пишете през час, за да е сигурна, че сте добре.

 

- Не водете мъжа у вас, по-добре да не знае къде живеете. Колкото и да е секси и да изглежда безобиден, по-добре не му показвайте дома си.

 

- Не ходете у тях! Отново, не знаете къде живее и с какво се занимава. Може да се окаже някой психопат, който да се развихри на собствен терен.

 

Изберете някое неутрално място като хотел наблизо

- Бъдете в кондиция – не прекалявайте с алкохола и не ползвайте други опиати. Те ще притъпят усещането, а и така ставате по-лесно контролируема от другия.

 

Вземете предпазни мерки

Кондомите са задължителни! Може да се опита да ви увещава да ги пропуснете, не се хващайте. Дори да пиете противозачатъчни, те не ви спасяват от болести, предавани по полов път.

 

Защитете емоциите си

- От един секс едва ли ще се влюбите лудо, но ако изживяването наистина е много хубаво, има потенциална опасност да повярвате, че имате някаква специална връзка. По-добре за вас е да подходите без никакви очаквания и предварително да си набиете в главата, че това е само секс.

 

- В някои ситуации може да се превърне в нещо повече, но това не става ясно от първия секс, а се случва по-нататък във времето.

 

Наслаждавайте се

Това е най-важното правило! Бъдете уверена в себе си, забравете комплексите – все пак го правите с идеята, че повече няма да се видите. Освен това можете да експериментирате и да поискате неща, които до момента не сте изживявали с други мъже. Нищо чудно тази вечер да се превърне в най-добрият секс в живота ви.

 

Планирайте „бягството“ си

Нощта е надминала очакванията ви и сте на седмото небе от щастие. Не се отпускайте, не мечтайте. Време е да си тръгвате. Направете го с финес. Не се изнизвайте по терлици. Дори да спи, просто го бутнете и му кажете чао. Ако се разбуди, опитайте да сте мила, но не прекалено фамилиарна. Клишетата влизат в употреба: „Изкарах страхотна вечер/нощ. Благодаря ти!“ е добра финална реплика.

 

Ако по някаква случайност и двамата сте изпитали нещо повече и той поиска да ви види пак (не го предполагайте изначално), той ще ви поиска телефона или ще ви ангажира в диалог, в който да уточни намеренията си за последвала среща. Вече от вас зависи как ще процедирате занапред.

Коментари

Новини Варна