IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Живот
00:10 | 11 март 2019
Обновен: 07:49 | 24 април 2024

Пълен пролетен хороскоп за 2019 (Козирог)

Усмихнете се, бъдете позитивни и вижте какво ви предвещават звездите за предстоящите месеци

По материала работи: Деян Михайлов
Пълен пролетен хороскоп за 2019 (Козирог)

След напрегнатите зимни месеци идва време да си отдъхнете. Всичко ще ви се случва някак по-леко и безпроблемно. Както се казва „по мед и масло“. Усмихнете се и бъдете позитивни. Пролетта е на прага ни, така че прочетете какво ви предвещават звездите за предстоящите месеци. 

 

Козирог 
 

РАБОТА: Ще ви се иска да се стабилизирате в работата или бизнеса, но пролетта ще е трудно време поради някаква причина. Трудно начало на нова работа/кариера или бизнес. Промени в работата, които ще се сблъскват с различни спънки и затруднения. 

ПАРИ: На добри новини, нови договори или по-добри печалби ще могат да се надяват младите дами и мъжете над 35 години. Предложение, което ще ви донесе добра материална и финансова изгода. Неочаквани пари. 

ДОМ : Неочаквани новини и събития в дома ви. За някои те може да бъдат свързани дори с преместване. Ше имате поводи за радост в дома си, особено ако сте дали най-доброто от себе си през зимата. 

ЛЮБОВ : Когато се намесат парични интереси в любовна връзка всичко се проваля. Мнозина ще разберат тази истина през пролетта. Възможно е вие да сте си позволили да използвате някой, който ви обича във ваш интерес или обратното, някой да ви е изпозлвал вас разчитайки на силната ви любов. 

Коментари

Новини Варна