IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Живот
00:05 | 11 март 2019
Обновен: 07:48 | 24 април 2024

Пълен пролетен хороскоп за 2019 (Лъв)

Усмихнете се, бъдете позитивни и вижте какво ви предвещават звездите за предстоящите месеци

По материала работи: Деян Михайлов
Пълен пролетен хороскоп за 2019 (Лъв)

След напрегнатите зимни месеци идва време да си отдъхнете. Всичко ще ви се случва някак по-леко и безпроблемно. Както се казва „по мед и масло“. Усмихнете се и бъдете позитивни. Пролетта е на прага ни, така че прочетете какво ви предвещават звездите за предстоящите месеци. 

Лъв 

РАБОТА: Няма да сте най-активните на работното си място или в бизнеса. Повече ще се вълнувате от емоциите в личния си живот, развитието на една любовна или семейна връзка. Така може и да пропуснете един благоприятен шанс. Като цяло пролетта обаче носи по-скоро положителни моменти в работата ви, отколкото проблеми и неприятности. 

ПАРИ: Няма да са проблем, който да не може да бъде разрешен. В по-благоприятна позиция за по-високи доходи ще бъдат дамите над 35 години. Реализиране на очаквания и надежди. 

ДОМ: Неочаквани събития свързани с пътуване или с хора, които живеят далеч от вас. Може да се планира пътуване, което да ви зареди още от пролетта с много положителни емоции. За някои хора родени под знака Лъв преместване по местоживеене в друг град или държава. 

ЛЮБОВ: Ревността ще е лош съветник и лесен подбудител за ненужни и излишни конфликти и напрежение. Мнозина ще са склонни да реагират твърде емоционално на всяка новина или клюка. Добре е да си огледате приятелите. Някой от това обкръжение ви злепоставя умишлено или не. 

Коментари

Новини Варна