IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Живот
00:04 | 11 март 2019
Обновен: 16:45 | 22 април 2024

Пълен пролетен хороскоп за 2019 (Рак)

Усмихнете се, бъдете позитивни и вижте какво ви предвещават звездите за предстоящите месеци

По материала работи: Деян Михайлов
Пълен пролетен хороскоп за 2019 (Рак)

След напрегнатите зимни месеци идва време да си отдъхнете. Всичко ще ви се случва някак по-леко и безпроблемно. Както се казва „по мед и масло“. Усмихнете се и бъдете позитивни. Пролетта е на прага ни, така че прочетете какво ви предвещават звездите за предстоящите месеци. 


Рак 

РАБОТА : Внимание през пролетта за тези от вас, чиято работа е свързана с пари. Проверявайте старателно всеки документ. Възможна е грешка, която да струва сериозна загуба. Забавяне получаването на пари или отказ да ви бъдат дадени някакви пари/кредит/заплата. 

ПАРИ : Пролетният сезон ще е променлив по отношение на парите . Може да имате късмет и да се зарадвате на неочаквана печалба или успех, неочаквани пари или друга благоприятна ситуация. Ще възникнат обаче и неприятности, които ще ви костват по-големи разходи или загуба. Пазете се и от кражба, когато сте навън. 

ДОМ :Преди всичко всеки от вас ще мисли и ще прави планове за стабилизиране на семейството и ремонти/подобрения в дома. някои ще се зарадват на нов дом. Всичките ви планове сега ще ви костват и сериозен разход на средства, затова ще отделите и доста от времето си за добре планиране на нещата. 

ЛЮБОВ :Ще има ново начало за много несемейни представители на знака Рак. Създаване на семейство , начало на съвместно съжителство и др. Разделените ще се събират, самотните ще си намират сродната душа. Колкото и надалеко да е тя... 

Коментари