IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Живот
00:12 | 11 март 2019
Обновен: 23:12 | 10 април 2024

Пълен пролетен хороскоп за 2019 (Риби)

Усмихнете се, бъдете позитивни и вижте какво ви предвещават звездите за предстоящите месеци

По материала работи: Деян Михайлов
Пълен пролетен хороскоп за 2019 (Риби)

След напрегнатите зимни месеци идва време да си отдъхнете. Всичко ще ви се случва някак по-леко и безпроблемно. Както се казва „по мед и масло“. Усмихнете се и бъдете позитивни. Пролетта е на прага ни, така че прочетете какво ви предвещават звездите за предстоящите месеци. 

 

Риби 

 

РАБОТА: Промени в работата си могат да очакват младите мъже и жените над 35 години. Ще е вероятно преместване по длъжност, по задължения, заместване колега за даден период от време и др. 

 

ПАРИ: Разходи за деца или внуци, които ще се окажат малко прибързани и погрешни. Неудачни финансови решения и инвестиции свързани с дете или внуче. 

 

ДОМ: Всяка промяна в работата или бизнеса ви ще рефлектира и върху домашните ви отношения . Както и ако това се преживява от друг член на семейството ви. Предимно емоциите ще са положителни , но дори и тогава може да възникне проблем поради липса на контрол върху силните емоции и вълнения. 

 

ЛЮБОВ: Любов ще има и в дома ви и извън него. Според семейното ви положение, макар че за някои от вас дори и това няма да има значение. Силни емоции през пролетта , като желание да се изживее нещо пропуснато досега.

Коментари

Новини Варна