IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Живот
00:09 | 11 март 2019
Обновен: 07:49 | 24 април 2024

Пълен пролетен хороскоп за 2019 (Стрелец)

Усмихнете се, бъдете позитивни и вижте какво ви предвещават звездите за предстоящите месеци

По материала работи: Деян Михайлов
Пълен пролетен хороскоп за 2019 (Стрелец)

След напрегнатите зимни месеци идва време да си отдъхнете. Всичко ще ви се случва някак по-леко и безпроблемно. Както се казва „по мед и масло“. Усмихнете се и бъдете позитивни. Пролетта е на прага ни, така че прочетете какво ви предвещават звездите за предстоящите месеци. 


Стрелец


РАБОТА: Конфликт или напрежение на работното ви място ще ви провокира да мислите бъдещи възможности за промяна. Срещите и контактите ви през пролетта ще са насочени към търсене на нови възможности за реализация и кариера. Добре е обаче да се избягва откритата конфронтация в работата или бизнеса ви. Няма да е във ваша полза и интерес. 

ПАРИ: Сравнително добри и стабилни доходи се очертават за Стрелците през пролетта. На успехи и по-добри възможности ще могад да се надяват младите дами, особено тези, които имат и самостоятелен бизнес/творческа работа. 

ДОМ: Очертава се голям ремонт или скъпо струваща подмяна на нови уреди в кухнята или мебели. Някои от вас ще се наложи да използват и закупуване на вещи на изплащане или кредит. Възможна е промяна на квартира за тези, които са наематели. 

ЛЮБОВ: Ще има поводи за специални мигове с любимия човек. Едно пътуване заедно за удоволствие или среща с любимия човек ако той живее или работи надалеч от вас. Ще има и някакви малки жестове на внимание, подаръци, неочаквани изненади и др. 

Коментари

Новини Варна