IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Живот
00:02 | 11 март 2019
Обновен: 23:12 | 10 април 2024

Пълен пролетен хороскоп за 2019 (Телец)

Усмихнете се, бъдете позитивни и вижте какво ви предвещават звездите за предстоящите месеци

По материала работи: Деян Михайлов
Пълен пролетен хороскоп за 2019 (Телец)

След напрегнатите зимни месеци идва време да си отдъхнете. Всичко ще ви се случва някак по-леко и безпроблемно. Както се казва „по мед и масло“. Усмихнете се и бъдете позитивни. Пролетта е на прага ни, така че прочетете какво ви предвещават звездите за предстоящите месеци. 


Телец 


РАБОТА: Ако възникнат неприятности през пролетта на работното ви място или в бизнеса, то те определено ще са свързани с пари. Бъдете внимателни ако работите във финансова институция, ако се занимавате с икономическа или счетоводна дейност или ако сте на длъжност с материална отговорност. Възможни са проблеми със заплати или плащания.

 

ПАРИ : Ще имате доста разходи и за себе си и за здравето на близък човек, който или ще се наложи да влезе за лечение в болница или не живее с вас в един дом. Приключване на едно плащане или паричен проблем от изминалата 2012 година. Събиране във връзка с важен празник, което ще ви бъде солиден разход. 
 

ДОМ : Пролетта не носи някакви специални изненади в дома ви . Младите дами обаче могат да бъдат изненадани от един неочаквано силен и емоционален конфликт с родители или партньор (ако имат създадено вече семейство) 
 

ЛЮБОВ : Любовта ще ви събере или раздели с дете. Трудно някои родители ще приемат промените в любовния живот на деца или внуци, а те са за добро. Възможно е запознанство с човек, който е самотен родител. 

 

Коментари

Новини Варна