IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Живот
00:07 | 11 март 2019
Обновен: 03:15 | 10 април 2024

Пълен пролетен хороскоп за 2019 (Везни)

Усмихнете се, бъдете позитивни и вижте какво ви предвещават звездите за предстоящите месеци

По материала работи: Деян Михайлов
Пълен пролетен хороскоп за 2019 (Везни)

След напрегнатите зимни месеци идва време да си отдъхнете. Всичко ще ви се случва някак по-леко и безпроблемно. Както се казва „по мед и масло“. Усмихнете се и бъдете позитивни. Пролетта е на прага ни, така че прочетете какво ви предвещават звездите за предстоящите месеци. 

Везни 

РАБОТА: Неочаквано може да прекъснете работа през пролетта за кратък период или да се преместите на ново работно място. Определено пролетта носи различни промени в работата и в бизнеса ви, които ще дадат отражение на цялото ви бъдеще.

 

ПАРИ: Ще имате притеснения с вързани с по-големи или неочаквани разходи . Ще изживеете някаква паника или стрес . Пролетта обаче ще намира начини да ви радва с добри възможности за печалба и стабилност на бюджета ви. 
 

ДОМ : През пролетта ще има поводи за събирания в дома ви. Предимно поканените ще бъдат от приятелския ви или професионален кръг. Младите мъже може да роведат сериозен разговор за бъдещо съвместно съжителство или създаване на семейство. 
 

ЛЮБОВ : Любовта въпреки наличието на партньор в живота ви ще ви прави на моменти емоционално несигурни и неспокойни затова, което можете да очаквате за бъдещето си. Възможно е разочарование от човека до вас, свързано с неприятна ситуация извън дома ви. 

Коментари

Новини Варна