IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Живот
00:12 | 22 март 2019
Обновен: 07:36 | 24 април 2024

Седмичен хороскоп 25 - 31 март 2019 - РИБИ

Здравословният проблем на човек, когото познавате може да се задълбочи

По материала работи: Пламен Янков
Седмичен хороскоп 25 - 31 март 2019 - РИБИ

Ако сте родени под знака на Риби, една от изненадите за вас през тази седмица ще бъде свързана с жена и с нейните действия спрямо вас, които могат да бъдат както благоприятни така и неблагоприятни. В повечето случаи обаче нейната намеса в живота ви, сега или по-късно ще има важно значение и не бива да се приема еднозначно. Седмицата вещае сложни проблеми или ситуации на работното ви място, които могат да попарят ваши надежди и очаквания. 


Здравословният проблем на човек, когото познавате може да се задълбочи и да предизвика силно безпокойство в кръга му от близки родственици. 


През тази седмица ще сте много чувствителни и емоционални, което лесно ще провокира спорове или напрежение в отношенията ви. 


Ще сте склонни към излишна подозрителност, което ще създаде дискомфорт във важни за вас отношения. Седмицата ще бъде благоприятна за любовни преживявания с партньор който живее в друго населено място или за пътуване заедно с романтичния ви партньор. 


Любовният живот на младите жени ще бъде запомнен с едно специално събитие.

Коментари

Новини Варна