IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Живот
00:09 | 22 март 2019
Обновен: 19:45 | 20 април 2024

Седмичен хороскоп 25 - 31 март 2019 - СТРЕЛЕЦ

Периодът вещае за вас важна среща

По материала работи: Пламен Янков
Седмичен хороскоп 25 - 31 март 2019 - СТРЕЛЕЦ

Ако сте родени под знака на Стрелец, тази седмица вещае за вас важна среща, разговор или събитие свързано с момче или с млад мъж. Тези преживявания могат да бъдат от най-различен характер, да са свързани с някой от семейството ви, с работата ви и други. 


Тази седмица ще е доста напрегната, поради необходимостта да отидете на различни места и да се срещнете с различни хора, за да разрешите спорни ситуации или неприятности. 


Резултатите не винаги ще ви удовлетворяват и това ще бъде едно допълнително натоварване върху вашата психика. 


През тази седмица ще получите неприятна новина свързана с хора, които познавате и които може да са семейство или да са ваши семейни приятели. 


Една новина свързана с млада жена ще ви ядоса, поради глупостта или неразумността на нейните действия и решения, въпреки съветите, в които сте и дали преди време. 


Младите мъже Стрелец, които имат собствено дете, ще трябва да вземат решение или да се ангажират с ангажимент, който ще има важно значение за бъдещето им.  


Младите жени Стрелец ще имат неблагоприятна седмица за уреждане на документи или договор.  

Коментари

Новини Варна