IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Живот
00:11 | 22 март 2019
Обновен: 07:36 | 24 април 2024

Седмичен хороскоп 25 - 31 март 2019 - ВОДОЛЕЙ

Ще ви се налага да действате много бързо

По материала работи: Пламен Янков
Седмичен хороскоп 25 - 31 март 2019 - ВОДОЛЕЙ

Ако сте родени под знака на Водолей, пред вас е седмица, в която ще ви се налага да действате много бързо, в различни неочаквани ситуации, да вземате правилни решения и да избягвате задълбочаването на проблемите. Вашата интуиция сега ще бъде ваш съветник и ориентир при вземане на необходимите решения. 


През тези седем дни ще мислите много сериозно и внимателно преди да вземете решение, преди да дадете обещания или преди да се включите в някакъв вид дейност. 


Хората могат да ви приемат за твърде консервативни, но вие всъщност ще бъдете предпазливи, тъй като няма да имате нужната яснота за развитието на всички тези събития. 


През тази седмица съдбата ще бъде благосклонна върху развитието на неща, които касаят семейството ви. Благоприятно развитие ще имат плановете ви свързани с ваши родственици, с които най-вероятно живеете заедно. 


Това ще бъде благоприятна седмица за сключване на брак или за организиране на семейно събиране. 


Действията на един млад мъж могат да ви натъжат, защото ще сте наясно че той прави грешка. Вашата намеса обаче ще бъде безсмислена и няма да бъде приета благосклонно. 

Коментари

Новини Варна