Макарони с риба тон на фурна
Време на приготвяне: 60 мин Порции: 6
Публикувана: 14 May 2019 | 10:33

Продукти:

3 чаши паста, сварена и отцедена

1 голяма консерва риба тон, отцедена

250-300 мл готварска сметана

1 чаша гъбен бульон

1 чаша настърган кашкавал

1 и ½ глави лук, нарязани

 

Приготвяне:

Докато фурната се загрява на 180 градуса, сварете пастата в подсолена вода и отцедете след това. В йенска купа за печене с капак смесете пастата, рибата тон, бульона, сметаната и част от кашкавала. Разбъркайте. Печете за 25 минути, докато се запече. Добавете останалия кашкавал и печете още 5 минути до златиста коричка.

 

az-jenata.bg

Четете още: Диетична закуска с кафяв ориз, боровинки и смокини

Коментари ( 0 )