IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Живот
19:28 | 11 септември 2019
Обновен: 06:54 | 24 март 2024

Гришо "мачка" със стил на Седмицата на модата в Ню Йорк

Българинът изгледа колекцията на Том Форд

По материала работи: Слав Велев
Гришо "мачка" със стил на Седмицата на модата в Ню Йорк

Григор Димитров реши да се отдаде на малко почивка след участието си в US Open. Българинът стигна до полуфиналите, където беше победен от руснака Даниил Медведев. С постижението си, Димитров се изкачи до 25-о място в ранглистата като направи най-големия скок в кариерата си, след като се издигна с повече от 50 места.

 

Сега обаче е време за почивка и Григор е решил да разгледа новите тенденции в модния бизнес. Той беше на първи ред, за да наблюдава представянето на колекцията на Том Форд по време на Седмицата на модата в Ню Йорк.

 

Григор обаче не беше сам. До него се настани най-влиятелната дама в модата – главният редактор на списанието Vogue Ана Уинтур. Българинът бързо сподели снимки в профила си в Инстаграм, където написа „Най-добрата среща“.

 

Тенисист номер 1 на България беше сред множеството знаменитости, които наблюдаваха тенденциите за пролет/лято 2020 г. Освен него, на шоуто присъстваха Серина Уилямс, изпълнителят The Weeknd, моделите Бела и Джиджи Хадид, както и много други.

 

Седмицата на модата в Ню Йорк е едно от най-чаканите модни събития през сезона. В продължение на 7 дни, доказани дизайнери показват своите модели, които ще се наложат на пазара през следващата година.

 

Самият Димитров изглеждаше като участник в дефилетата. Той заложи на познатия си стил като се появи със спортно-елегантен тоалет. Фенове бързо забелязаха и новата прическа на Григор, която той самият обяви като нужна промяна.

 

Dnes.bg

 

Коментари

Новини Варна