IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Крими
18:18 | 21 юни 2018
Обновен: 02:44 | 7 април 2024

Борис Иванов е издирваният. МВР му пусна снимка

Ако видите избягалия затворник, сигнализирайте на 112

По материала работи: Юлиян Атанасов
Борис Иванов е издирваният. МВР му пусна снимка

Снимка: МВР

МВР пусна снимка на избягалия затворник от Ловеч. 48-годишният Борис Иванов е осъден на общо 13 години затвор за кражби и блудства. Той избяга от работното си място към 10:30 тази сутрин. Мъжът е среден на ръст, с кафяви очи и къса, черна коса. Рецидивистът е с нормално телосложение и продълговато, мургаво лице. На врата му има татус – червена целувка, съобщиха от МВР. От властите призовават, който има някаква информация за него, да сигнализира на тел. 112 или в някое от поделенията на МВР.

 

Рецидивистът е бил на строг режим 7 години. В началото на юни е бил преместен на по лек режим в затворническо общежитие от открит тип в Ловеч. Започва работа във предприятие заедно с още четирима затворници. На работното място няма наздирател. В сутрешните часове постъпва сигнал от охранителя на фирмата, че Борис е избягал. Зам.министърът на правосъдието Николай Проданов увери, че "не става въпрос за бягство, а за отклоняване." Акцията по издирването на избягалия Борис Иванов все още продължава. В търсенето са ангажирани служители на МВР от всички районни управления в региона. 

 

Четете още: Съученичка на Йоан: В училище се говореше, че е той!

 

Коментари

Новини Варна