IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Култура
10:38 | 16 януари 2017
Обновен: 22:12 | 25 април 2024

Лу Бросар: Защо да остана във Варна?

Конкурс на Медийна група „Черно море“

По материала работи: Пламен Янков
Лу Бросар: Защо да остана във Варна?

Преди съм живяла във Франция, но съм дошла в България заради работата на баща ми. И сега вече втора година живея в този град. Уча в Международното Френско Училище "Шарл Перо", където може да срещнете хора от най-различни държави, включително французи като мен.

 

Идването в България доста е променил живота ми. Научих се да свиря на барабани, докато преди нямах възможността да се занимавам с музика. Много обичам училището ми, където срещнах страхотни приятели. Обичам и самия град. Едно от любимите ми места са например булевардите "Сливница" и "Княз Борис", където толкова ми харесва да се разхождам.

 

Наистина се старая да науча българския език, въпреки че не е много лесно. Старая се не само защото това ще ми позволи да се общувам по-лесно с жителите на града, но и защото бих искала да остана във Варна за дълго време. Това е градът, който ми позволява да се занимавам с това, което ми харесва, и вярвам, че тук ще успея да осъществя мечтите ми.

 

Лу Камий Бросар

Години: 14

Училище: Международно Френско Училище "Шарл Перо"

Клас: осми

 

Четете още До 31 януари изпращайте есета за Конкурса на Медийна група Черно море

Виолета Богданова: Защо да остана във Варна?

Радина Узунова: Защо да остана във Варна?

Никол Щерева: Защо да остана във Варна?

Маргарита Серебрянник: Защо да остана във Варна?

Живеслава Делидобрева: Защо да остана във Варна?

Десислава Янчева: Защо да остана да живея във Варна?

 

Коментари

Новини Варна