IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Избрано
14:10 | 13 януари 2017
Обновен: 07:55 | 20 април 2024

До 31 януари изпращайте есета за Конкурса на Медийна група Черно море

Конкурсът на Медийна група "Черно море" на тема "Защо да остана във Варна?" ще продължи до края на януари, заради удължената ваканция на учениците

По материала работи: manager
До 31 януари изпращайте есета за Конкурса на Медийна група Черно море

Ако мислите творчески и иновативно, или просто искате да споделите своето мнение по темата, до 31 януари 2017 година можете да изпращате своите произведения, придружени от снимка на автора и кратко представяне (три имена, училище, клас, възраст и телефон за връзка) на имейл адрес media@chernomore.bg.

 

В Конкурса са поканени да участват, с есе по темата, всички ученици от 8 до 12 клас от училищата в гр. Варна. 

 

Всички есета ще бъдат публикувани във вестник „Черно море“ и на сайта на Информационна агенция „Черно море“, www.chernomore.bg, в раздел „култура“.

 

Разбира се за най-талантливите, написали най-интересните, грамотни и иновативни произведения, ще има и специални награди:

 

За класираният на І-во място – телевизор, осигурен от магазин Home Max

 

За ІІ-ро място – спа уикенд за цялото семейство в четиризвездния Хотел & СПА Азалия, наградата е осигурена от „Свети Свети Константин и Елена холинг" АД

 

За ІІІ-то място – професионално избелване на зъби, осигурено от Дентален център Фармадент

 

Ще има и много специални награди, осигурени от Фондация „Св. Св. Константин и Елена“, от организаторите и от медийните партньори на конкурса.

 

Всички участници ще получат и специални грамоти от Медийна група „Черно море“, а всяко училище, което има свои представители в Конкурса, ще получи и своята „видеовизитка“ в телевизия „Черно море“.

 

Произведенията ще бъдат оценявани от компетентно жури, в състава на което са включени уважавани представители на варненските медии.

 

Председател на журито е управителят на Медийна група „Черно море“ – г-жа Нася Атанасова.

 

В края на месец януари, в ДКС Варна, на официална церемония ще бъдат връчени наградите на победителите в Конкурса.

 

Събитието ще бъде заснето и ще се излъчи в програмата на телевизия „Черно море“.

 

Очакваме ви!

 

РЕГЛАМЕНТ ЗА УЧАСТИЕ:

 

  1. Право на участие имат всички варненски ученици от 8 до 12 клас, изпратили есе на тема „Защо да остана във Варна“, на имейл адрес media@chernomore.bg, до 15 януари 2017 г.
  2. Есето трябва да е с дължина до 2 стр., шрифт „times new rom“, кегел 12. Есета с по-голям обем няма да се разглеждат.
  3. Оценяването в конкурса преминава през два етапа:

 

І етап – оценка от публиката. На този етап публикуваното на сайта на Информационна агенция „Черно море“, www.chernomore.bg, произведение трябва да събере най-малко 50 споделяния в социалната мрежа Фейсбук, за да може да премине за оценка на ІІ етап.

 

ІІ етап – оценка на журито. Жури в състав от 7 представители на варненските медии ще оценява преминалите І етап есета с оценки от 1 до 10. След отпадане на най-високата и най-ниската дадена от журито оценка, всяко произведение ще бъде оценено със средно аритметично от останалите пет оценки. При две абсолютно равни оценки журито взима решение за класирането на произведенията с гласуване.

 

 

  1. Материалите се изпращат придружени от снимка и кратка визитка на участника (три имена, училище, клас, възраст и телефон за връзка).
  2. Анонимни материали или такива, които са подписани само с малко име, или липсва някой от посочените атрибути на визитката, ще имат срок от 72 часа, да отговорят на изискването. В противен случай губят право на участие в конкурса.
 

Четете още:

Теменуга Калчева: Защо да остана във Варна?

 

Илиян Кънчев: Защо да остана във Варна?


Десислава Цолова: Защо да остана във Варна?

 

Миглена Танчева: Защо да остана във Варна?
 

Десислава Василева: Защо да остана във Варна?

 

Станислава Иванова: Защо да остана тук? Нямам развитие тук!

 

Иванна Иванова: Защо да остана във Варна?

 

Камелия Панайотова: Защо да остана във Варна?

Радостина Желязкова: Защо да остана във Варна?

Георг Начев: Защо да остана във Варна?

Коментари

Новини Варна