IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Избрано
14:45 | 20 март 2017
Обновен: 08:31 | 6 април 2024

Големи награди очакват участниците в конкурса "Това е моята Варна"

Първите произведения за конкурса на Медийна група "Черно море", вече пристигнеха на електронната поща

По материала работи: manager
Големи награди очакват участниците в конкурса "Това е моята Варна"

В Конкурса на Медийна група Черно море, "Това е моята Варна" са поканени да участват, с до 3 бр. авторски снимки (снимките може да са направени и с телефон), придружени с текст до 200 думи, всички ученици от 8 до 12 клас от училищата в гр. Варна и студенти на възраст до 28 години от университетите в града. Снимките и текста трябва да представят града и района в който живеете, така както ги виждате Вие.

 

Ако мислите творчески и иновативно, или просто искате да споделите своето мнение по темата, до 30 април 2017 година можете да изпращате своите произведения, придружени от кратка визитка (три имена, учебно заведение, възраст и телефон за връзка) на имейл адрес media@chernomore.bg.


Всички снимки с текстовете ще бъдат публикувани във вестник „Черно море“ и на сайта на Информационна агенция „Черно море“, www.chernomore.bg, в раздел „култура“. 

 

Най-добрите произведения ще влязат и в интерактивна карта „Това е моята Варна!“ и ще участват в изложба, която ще подредим по покана на колегите от Радио Варна в „Арт салона“ на радиото.


Разбира се за най-талантливите, направили най-оригинални снимки и написали най-интересните, грамотни и иновативни текстове към тях, ще има и специални награди.

 

Голямата награда е „Пътуване до Брюксел с Посещение в Европейския парламент и основните забележителности на града“.

 

И още много прекрасни награди, предоставени от нашите партньори:

 

Спа уикенд за цялото семейство в четиризвезден хотел от „Свети Свети Константин и Елена холинг" АД

 

Дентални услуги на стойност 300лв., осигурени от Дентален център Фармадент

 

Трима от наградените ще получат билети за двама за всички мачове от Световната лига по волейбол, които ще се играят от 9 до 11 юни в зала “Конгресна” на Двореца на културата и спорта във Варна. Стойността на всяка от наградите е 180 лв. и са осигурени от ДКС Варна

 

Ваучер за консумация на стойност 100 лв. осигурени от СaLnibani lounge

 

Ваучер за консумация на стойност 100 лв. осигурени от Rappongi Beach

 

Едномесечна абонаментна карта за фитнес с неограничен брой посещения от хотел Аква Варна

 

И още много други…

 

Всички участници ще получат специални грамоти от Медийна група „Черно море“. За първите десет  изпратили своите материали ще има и специални награди - билети за театър.

 

Произведенията ще бъдат оценявани от компетентно жури с Председател управителят на Медийна група „Черно море“ – г-жа Нася Атанасова.

 

В състава на журито са включени уважавани представители на варненските медии:


Наталия Чешмеджиева – директор на Радио Варна


Даниела Стойнова – кореспондент на БНР във Варна


Наталия Господинова – главен редактор на Дарик радио Варна


Луиза Тахмисян - редактор „Новини“ в тв „Черно море“,


Марица Гърдева - мениджър на вестник „Черно море“,


В навечерието на 24 май - Ден на славянската писменост и култура, на официална церемония ще бъдат връчени наградите на победителите в Конкурса.


Събитието ще бъде заснето и ще се излъчи в програмата на телевизия „Черно море“.

 

Очакваме ви!


РЕГЛАМЕНТ ЗА УЧАСТИЕ:


В Конкурса са поканени да участват, с до 3 бр. авторски снимки (снимките може да са направени и с телефон), придружени с текст до 200 думи, всички ученици от 8 до 12 клас от училищата в гр. Варна и студенти на възраст до 28 години от университетите в града. 

 

Снимките и текста трябва да представят града и района в който живеете, така както ги виждате Вие, със заглавие „Това е моята Варна!“

 

Текстът трябва да е с дължина до 200 думи. Текстове с по-голям обем няма да се разглеждат.

 

Повече от 3 снимки няма да бъдат представяни за оценка. При положение, че има изпратени повече от три снимки, организаторите си запазват правото да преценят кои от тях да представят пред публиките и журито.

 

Материали за участие се приемат до 30 април 2017 година. 


Изпращате своите произведения, придружени от кратка визитка (три имена, учебно заведение, възраст и телефон за връзка) на имейл адрес media@chernomore.bg.

 

Оценяването в конкурса преминава през два етапа:

І етап – оценка от публиката. На този етап публикуваните на сайта на Информационна агенция „Черно море“, www.chernomore.bg, снимки с текст трябва да съберат най-малко 100 споделяния в социалната мрежа Фейсбук, за да може да премине за оценка на ІІ етап.


ІІ етап – оценка на журито. Жури в състав от 7 представители на варненските медии ще оценява преминалите І етап материали с оценки от 1 до 10. След отпадане на най-високата и най-ниската дадена от журито оценка, всяко произведение ще бъде оценено със средно аритметично от останалите пет оценки. При две абсолютно равни оценки журито взима решение за класирането на произведенията с гласуване.


Анонимни материали или такива, които са подписани само с малко име, или липсва някой от посочените атрибути на визитката, ще имат срок от 72 часа, да отговорят на изискването. В противен случай губят право на участие в конкурса.

 

Още по темата: Янислава Демирова:"Това е моята Варна!"

Стефани Йорданова: Това е моята Варна!

Димитър Димитров: Това е моята Варна!

Марина Лилкова Недева: Това е моята Варна!

Коментари

Новини Варна