IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Лайфстайл
17:59 | 12 март 2016
Обновен: 00:06 | 26 април 2024

Джеръми Мийкс излезе от затвора ... и стана модел

Той бе обвинен в незаконно притежание на огнестрелно оръжие

По материала работи: Слав Велев
Джеръми Мийкс излезе от затвора ... и стана модел

Затворникът Джеръми Мийкс се сдоби с договор за модел още докато беше зад решетките миналата година. Сега той е на свобода и наистина вече работи по моден проект, пише The Independent.

32-годишният мъж изглеждаше толкова фотогенично на снимката в досието си, че му спечели милиони почитатели по целия свят. Така агенцията за таланти White Cross Management призна потенциала му и му предложи договор, докато беше в затвора.

На снимката изпъкваше изваяната му челюст, острите като бръснач скули и бебешко-сините му очи.

Снимката на Джереми събра над 80 000 харесвания, след като бе публикувана във Facebook страницата на полицейското управление в Стоктън през 2014. Тогава той бе обвинен в незаконно притежание на огнестрелно оръжие.

Мийкс бе вкаран в затвора за 27 месеца, след като призна обвинението си.

Сега моделът има фен страница в Instagram, която само за дни има над 143 000.

След освобождаването си, Мийкс публикува снимка в Instagram заедно с мениджъра си Джим Джордан, намеквайки, че вече прави първите си модни стъпки. "Искам да благодаря на семейството си и всички за цялата любов, подкрепа и молитви. Завладян съм и благодарен за всичко, което предстои. Готов съм."

Да бъдеш нает за модел в затвора е наистина рядък случай (ако не е и първият). Затворническото досие е пречка за модна кариера в САЩ.

Случаят с Мийкс е пример как могат да се открият нови лица за модния бранш на понякога най-неподходящите места.
 

www.bgonair.bg

Коментари

Новини Варна