IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Лайфстайл
19:10 | 24 октомври 2016
Обновен: 23:38 | 25 април 2024

Журналист стана... порнозвезда!

Шефовете му непрестанно изисквали от него ексклузивни новини и прикриване на истината

По материала работи: Борис Проданов
Журналист стана... порнозвезда!

Журналист с над 20-годишна практика зад гърба си внезапно реши да захвърли микрофона и да се пробва на необичайно поприще. От скоро 44-годишният Джим Уокър от американския щат Калифорния се снима в порнофилми под псевдонима Далас Стийл, съобщава „Индипендънт”.


Бившият журналист обяснява решението си да смени професията с факта, че шефовете му непрестанно изисквали от него ексклузивни новини и прикриване на истината в името на рейтинга. Уокър смята, че историята му не е толкова за порното, колкото за излизане от “угнетяващата среда“.


“Трябва само да намериш онази работа, която няма да те кара всеки ден да мислиш за самоубийство“, разказва новоизпеченият актьор.


Изданието отбелязва, че по време на цялата си кариера в медиите Джим Уокър два пъти е бил носител на “Еми“. Работил е в канали, принадлежащи на CBS и FOX и е взимал интервюта от няколко президенти на САЩ.

 

БЛИЦ

Коментари

Новини Варна