Нина Добрев ядоса българските си почитатели
Чакали я за снимка и автографи
Публикувана: 3 Jan 2019 | 9:18
Снимка: Instagram

Миналата седмица стана ясно, че Нина Добрев е отпразнувала Коледа в София. Актрисата публикува снимки от празничното събиране със семейството си у нас, а няколко дни след това - и фотоси от разходка из Витоша. "Беше фантастична ваканция", написа звездата от "Дневниците на вампира".
 

Оказа се, че някои от българските ѝ фенове обаче са останали разочаровани от нея. Те са я изчаквали пред къщата на баба ѝ и дядо ѝ, за да получат автографи и да се снимат с нея, но това не се получило. Ето какво написаха някои от феновете под снмиките на Нина в Instagram:
 

"Изключително разочарована съм от теб. Не си ми любимка вече. 4 дена разиграваш 5 фена пред къщата на баба ти и дядо ти! Заслужаваш другия път да отидем 50 човека и да викаме на улицата... "


"Тя една снимка не дава.. ние я видяхме... бяхме 4 човека, щеше да й отнеме 2 минути..тя просто ни подмина. Вие искате фен среща... никога няма да направи...".


Разбира се, много почитатели на актрисата проявиха разбиране и защитиха своята любимка. Ето какво посочиха те:
 

"Откъде-накъде ще висиш пред вратата на някого и ще го тормозиш да ти даде автограф или да се снима с теб?! За лично пространство да си чувала? Българите си мислим, че всички са ни длъжни за нещо. Е, да те светна - никой не е длъжен да се съобразява с прищевките ти"


"Много нагло. Дошла е да си види роднините, а вие да досаждате".
Teenproblem.netМихаела Филева: Изпратих най-страхотната година!
 

Коментари ( 0 )