Тони Бракстън скъса с Бърдмен
Певицата изтри всички снимки от Instatgram от яд
Публикувана: 3 Jan 2019 | 16:50
Снимка: Ройтерс

Тони Бракстън и Бърдмен скъсаха. Двойката използва Instagram, за да заяви статуса на отношенията си. От силно влюбена и сгодена двойка певците си наложиха пълно игнориране, като разчистиха мощно профилите си в мрежата.
 

Бърдмен изтри всички снимки с Тони и написа „всичко приключи“, а тя буквално заличи всички кадри в акаунта си, като качи само една снимка, на която позира с червена рокля. Текстът към нея е: „Започването на нова глава в живота не е лесен избор, но винаги избирайте да бъдете избрани. Наздраве за новата година“.
 

Фенове забелязаха, че Тони и Бърдмен вече не се следват в Instagram. Развоят на отношенията им е силно изненадващ, тъй като двамата доскоро засвидетелстваха любовта си един към друг. Те се сгодиха през февруари, а по думите на 51-годишната певица трябваше да минат под венчилото до края на годината.


Бърдмен неотдавна каза, че Тони е „моята любов, моят живот, моят войник, обичам я до смърт“. Певците се познават от 17 години, а Бракстън дори планираше винтидж сватба в стил Великият Гетсби до края на 2018.


Tialoto.bg


 

Ким Кардашян ще става майка за четвърти път

 

Коментари ( 0 )