IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Лайфстайл
17:58 | 8 юни 2019
Обновен: 18:29 | 24 февруари 2024

Филип Киркоров и екипа му сменят 5000 тоалета на сцената

Не било от суета, а защото концепцията го изисквала

По материала работи: Пламен Янков
Филип Киркоров и екипа му сменят 5000 тоалета на сцената

Филип Киркоров пристигна у нас, за да представи най-новото си шоу "Цветът на настроението". Първият концерт е тази вечер в зала 1 на НДК, съобщи БТА, цитирана от Dnes.bg.
 

 "Всяко идване в България е голямо събитие в моя живот, макар че за тези над 30 години съм обиколил целия свят. Пял съм на най-големите сцени - "Медисън скуеър гардън", "Фридрихщат палас", "Роял Албърт хол", да не говорим за нашите най-големи зали - в Кремъл и всички бивши страни от СССР", каза той при посрещането му на летище "София".
 

 "От България започна всичко, свързано с моя живот, добави Киркоров. Първите ми спомени са от Варна и летния театър, където съм гледал най-големите български артисти - Лили Иванова, Йорданка Христова, Васил Найденов, дует "Ритон". След това дойде и моето участие на "Златният Орфей", и статуетката, която получих през 1998 г. Всичко това направи много здрава връзката ми с българската музика и особено - с песните на Тончо Русев, които ми донесоха голяма популярност в Русия".

 

Концертът в родния му град е на 14 юни. Останалите спирки от турнето са в Пловдив - на 10 юни, Бургас - на 12 юни, и Русе - на 17 юни.
 

Общо 10 тира е техническото оборудване на шоуто, обясни Киркоров. По думите му той и останалите артисти на сцената ще сменят 5000 костюма в продължение на три часа.
 

"Аз сменям тоалетите си поне 10 пъти, и това не е от желание да си покажа костюмите, а заради концепцията, която е много театрална и много по-визуална от предишни мои програми", обясни Киркоров. Убеден е, че никой в България не е гостувал с такова шоу до момента.
 

Филип Киркоров призна, че в момента се чувства като Шер, която на 52 години е дала нов живот на кариерата си. "Очевидно, това е възрастта за ново начало, както навремето направи и Том Джоунс със суперхита си "Сексбомба", добави руската звезда. "Аз не искам да бъда като някои мои колеги, които правят юбилей и спират да пеят", допълни той.
 

Каза, че заради отсъствието на Тончо Русев не е сигурен дали ще изпълни песен на български. "Всичко ще зависи от състоянието ми в момента, защото това не е само формалност и комплимент към българската публика", обясни той. По думите му атмосферата на концертите му у нас винаги е по-особена. Припомни, че преди е канил на сцената свои колеги като Георги Христов, Васил Найденов, пял е "Хризантеми" на Лили Иванова.


Четете още: Луиза Григорова празнува 2-годишнина от сватбата
 

Коментари

Новини Варна